Jeg forstår

Full service og overskuelig proces
ved salg og køb af bil

Rådgivning, der skaber overblik

Uanset om man ønsker at sælge, købe eller lease en ny eller brugt bil, vil man bevæge sig på et stort og uoverskueligt marked, hvor det er nemt at komme til at træde forkert.

Har man ikke stor erfaring med eller viden på området, kan det at skulle sælge eller købe ny bil blive langt dyrere og mere besværligt, end det behøver at være.

På baggrund af mine mange år i branchen og en livslang forkærlighed for biler tilbyder jeg full service-løsninger med rådgivning og vejledning om biler, som sikrer, at du får den helt rigtige løsning - både økonomisk og personligt.

Sådan kan jeg hjælpe

På baggrund af min viden, interesse og erfaring kan jeg matche dig, dine ønsker og behov med den helt rigtige bil. Ud fra en personlig aftale kan jeg hjælpe dig med at afklare dine behov, hvad angår biltype, mærke, model og ikke mindst pris.

Jeg hjælper med udvælgelse af og præsentation af biltyper, som matcher din situation, og giver overblik over fordele og ulemper. Derudover tilbyder jeg beregning af TCO (Total Cost of Ownership) ved både køb og leasing, så der ikke kommer nogen dyre overraskelser hen ad vejen.

Jeg har et stort netværk i branchen, som giver mig bedre mulighed for at finde eller lave netop den aftale, du søger.

Komplette løsninger i øjenhøjde

Jeg går meget op i grundighed og sørger for at komme hele vejen rundt, uanset opgavens type eller omfang. Mine løsninger er ikke alene komplette, men også tilpasset dig og der, hvor du er.

Desuden har jeg stort fokus på at møde mine kunder i øjenhøjde og tale i et ærligt sprog, hvor alle kan være med. På den måde kan jeg hjælpe med at simplificere processen omkring bilkøb og -salg, så du kan investere med ro i maven.

Kan jeg hjælpe dig?

Jeg brænder for at hjælpe andre med at komme til at køre i den bil, de drømmer om.

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig på telefon 29 89 80 50, hvis du har spørgsmål til processen eller bare gerne vil høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

DinBilFormidler.dk er din uvildige rådgiver og samarbejdspartner, når det gælder biler.

Jeg kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning og få mest for pengene i forbindelse med køb, salg og leasing af biler.

Ring man- fredag
Kl. 08.00 - 16.00

En livslang passion for biler

Jeg dækker hele landet