Jeg forstår

Benzin i blodet fra dag ét
- Om mig og min passion for biler

Biler er mit liv

Så længe jeg kan huske, har jeg været vild med biler og alt, hvad der hører til. At beskæftige sig med biler er for mig ikke så meget et arbejde, som det er en interesse.

Allerede mens jeg studerede, fik jeg mit første job i leasing- og udlejningsbranchen. Der har jeg været beskæftiget siden, indtil jeg valgte at starte Din Bilformidler.

Derfor har jeg et kæmpe netværk inden for bilforhandlere, leasingselskaber, bilimportører, mekanikere og andre relevante fagfolk samt en stor og dybdegående viden om biler.

Vælger du mig som din bilformidler, vil du få glæde af både min erhvervsmæssige og min personlige erfaring med og viden om biler.

Din browser understøtter ikke video

Om mig personligt

Jeg brænder for at være i kontakt med og hjælpe andre mennesker. Jeg forsøger altid at møde mine kunder, der hvor de er, og gør mit bedste for at levere en skræddersyet og fuldstændig løsning hver gang.

Jeg sætter stor pris på ærlighed og siger tingene, som de er. Samtidig er jeg en fuldstændig uafhængig og objektiv rådgiver og bilformidler, da jeg ikke har nogen aftaler med specifikke forhandlere eller fagfolk.

I stedet har jeg fokus på at vælge den løsning, der giver bedst mening for dig, og hvor du får mest bil for pengene. Mit ultimative mål er at hjælpe andre med at spare tid, penge og bekymringer på deres bilkøb eller -salg ved at stille min ekspertise til rådighed.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Mine kompetencer spænder bredt, og derfor dækker mine ydelser også over både køb, salg og leasing af biler.

Uanset hvor du står, og hvor du gerne vil hen, vil jeg meget gerne være din samarbejdspartner og rådgiver på vejen.

Hvis du vil høre mere om mine ydelser eller lære mig lidt bedre at kende, er du altid mere end velkommen til at kontakte mig på telefon 29 89 80 50.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

DinBilFormidler.dk er din uvildige rådgiver og samarbejdspartner, når det gælder biler.

Jeg kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning og få mest for pengene i forbindelse med køb, salg og leasing af biler.

Ring man- fredag
Kl. 08.00 - 16.00

En livslang passion for biler

Jeg dækker hele landet