Jeg forstår

Lav den rigtige leasingaftale
på ny eller brugt bil

Leasing - den fleksible løsning

Leasing af både nye og brugte biler er blevet utroligt populært over de seneste år. Det er ikke uden grund, da leasing i mange tilfælde giver mere fleksibilitet og frihed end ved køb af ny eller brugt bil.

Som følge af den store efterspørgsel er markedet tilsvarende alsidigt, og der findes mange forskellige former for leasing, lige fra flexleasing og sæsonleasing til finansiel leasing og releasing.

Med min store erfaring inden for netop leasing er jeg det rigtige valg af uafhængig rådgiver, der guider dig til en god og fornuftig leasingaftale på både brugte og nye biler.

Få en god og gennemskuelig aftale

De mange muligheder og udbydere på markedet kan gøre det svært at gennemskue, hvad der er det bedste valg.

Det er da også inden for leasing af biler, at de fleste får trådt forkert og siger ja til et dyrt bekendtskab. Mine år i branchen gør, at jeg ikke kun kender til fagtermerne, men også til de typiske faldgruber i form af skjulte gebyrer og udgifter.

Derfor kan jeg hjælpe dig med at finde en god og gennemskuelig leasing-aftale, der matcher dine ønsker og behov, samtidig med at der er 100 % styr på det økonomiske aspekt.

Valg af leasingmodel

De mange leasingmodeller giver dig mulighed for at finde præcis den løsning, der passer bedst til din økonomi, din livsstil og dit temperament.

Drømmer du for eksempel om at lease en dyrere bil i kort tid, er flexleasing det oplagte valg. Split-leasing er til dig, der gerne vil bruge bilen både privat og i erhvervsmæssigt øjemed.

Har du brug for en bil her og nu for en kort periode, er minileasing en god løsning. Jeg hjælper dig med at forstå de forskellige former for leasing og finde frem til den, der giver flest fordele for dig.

Kom i gang med leasing

Leasing af en ny eller brugt bil giver mange fordele, så længe det gøres ordentligt.

Drømmer du om en fleksibel løsning, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på telefon 29 89 80 50 og høre mere om, hvordan du kan komme godt i gang med leasing.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

DinBilFormidler.dk er din uvildige rådgiver og samarbejdspartner, når det gælder biler.

Jeg kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning og få mest for pengene i forbindelse med køb, salg og leasing af biler.

Ring man- fredag
Kl. 08.00 - 16.00

En livslang passion for biler

Jeg dækker hele landet