Jeg forstår

Personlig rådgivning
til køb af ny og brugt bil

Drømmer du om en ny bil?

Et bilkøb er i de fleste tilfælde en stor investering og dermed også en vigtig beslutning. Det er afgørende, at man finder den helt rigtige bil, hvad enten den skal købes brugt eller som helt ny.

Bilen skal matche dine behov, din situation og din økonomi perfekt, både på kort og længere sigt.

Hvad det rigtige valg er for dig kan være svært at finde frem til på egen hånd. Derfor tilbyder jeg uafhængig og kompetent rådgivning i forbindelse med køb af både nye og brugte biler.

Stort marked med mange muligheder

Hvad enten man går efter en ny eller en brugt bil, er der mange muligheder at vælge imellem - og der kommer hele­ tiden flere til.

Skal man for eksempel gå efter en benzin-, diesel-, hybrid- eller elbil? Og med hvilken model, mærke og producent får man mest for pengene?

Med mig som din samarbejdspartner får du mulighed for at basere dit endelige valg på mere end 10 års erfaring i branchen samt et indgående kendskab til fordele og ulemper ved de forskellige løsninger.

Spar tid, penge og bekymringer

At skulle udvælge, finde og købe en ny eller brugt bil kan virke som en stor og uoverskuelig opgave midt i en travl hverdag.

Jeg bistår dig i processen fra start til slut lige fra afdækning af dine specifikke behov til endelig levering af bilen.

Jeg ser det som min vigtigste opgave at gøre bilkøbet så simpelt og overskueligt som muligt, blandt andet ved at lægge klare driftsbudgetter og liste fordele og ulemper ved hver eneste løsning.

Ved at gøre brug af mit store netværk i branchen og min viden om biler sparer du altså ikke kun penge, men også tid og besvær.

Kan jeg hjælpe dig?

Står du med et ønske om at købe en ny eller brugt bil, men ved du ikke helt, hvor du skal starte?

Som din 100% uafhængige rådgiver og formidler hjælper jeg dig gerne godt i gang.
Du er altid mere end velkommen til at kontakte mig på 29 89 80 50, hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

DinBilFormidler.dk er din uvildige rådgiver og samarbejdspartner, når det gælder biler.

Jeg kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning og få mest for pengene i forbindelse med køb, salg og leasing af biler.

Ring man- fredag
Kl. 08.00 - 16.00

En livslang passion for biler

Jeg dækker hele landet