Jeg forstår

Få kompetent og professionel hjælp
til at sælge din bil

Er det tid til at sælge den gamle bil?

Hvis du drømmer om en ny, bedre, større eller mindre bil, kan det være, at det er tid til at sælge den gamle. Et bilsalg kan foregå på flere måder, fx til en forhandler eller i en privathandel.

Generelt oplever jeg, at man kan få mere for sin brugte bil, når man bruger tid på at finde den rigtige kunde og gøre en god handel, hvor begge parter vinder.

Derfor tilbyder jeg hjælp til salg af bil, hvor jeg hjælper med at finde netop ham eller hende, der står og mangler din brugte bil.

Slip for besværet

I en travl hverdag kan det være et irriterende og tidskrævende projekt at skulle sælge bil - og derfor er det fristende at tage imod det første, det bedste tilbud.

Med mig som din samarbejdspartner skal du ikke gøre andet end at tage nogle gode billeder af din bil. Derefter sørger jeg for alt fra opsætning og oprettelse af annoncer til dialog med købere og planlægning af stævnemøde.

Når den rigtige køber er fundet, kan jeg tilbyde hjælp til alt det praktiske, såsom omregistrering og indfrielse af restgæld. På den måde sparer du ikke kun penge, men slipper også for al besværet vedrørende processen.

Hvad skal der nu ske?

Når bilen er solgt, vil man i mange tilfælde have brug for en ny. Jeg har mulighed for at levere komplette løsninger, hvor jeg ikke kun tilbyder hjælp til salgsprocessen, men også hjælper dig med at købe eller lease en ny bil.

Med andre ord kan jeg hjælpe dig med stort set alt, hvad der har med dine biler at gøre.

Kontakt os for råd og vejledning eller et tilbud
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Kontakt mig og få din bil solgt

Jeg tilbyder hjælp til salg af bil for 5.000 kr. plus moms. Det vil i langt de fleste tilfælde være godt givet ud, da du kan få mere for din bil ved at finde den rigtige kunde.

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 29 89 80 50

DinBilFormidler.dk er din uvildige rådgiver og samarbejdspartner, når det gælder biler.

Jeg kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning og få mest for pengene i forbindelse med køb, salg og leasing af biler.

Ring man- fredag
Kl. 08.00 - 16.00

En livslang passion for biler

Jeg dækker hele landet